Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmetçik İlkokulu

Telefon : 3123194507
Belgegeçer : 3123194507
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mehmetcikio.meb.k12.tr
Adres : Gülveren Mahallesi Abdülhak Hamit Caddesi Gazelhan Sokak. No.32 Mamak/Ankara
VİZYON : Eğitim Kalitesini Artırmak Amacıyla Öğrenciye ve Öğretmenlere Yönelik Başarıuı Artırmal İçin Gerekli Ortamı Hazırlamaktır. İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, topluma faydalı, teknolojiyi kullanabilen ve kullanırken de güvenli internet unsurlarını ayırt edebilen, kendine yetebilen başarılı bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki; öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir, Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :225
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2560
Öğretim Şekli :Anasınıfı ikili İlkokul tam gün
Saatler : Anasınıfı: Sabah 07.50 - 12.50 Öğlen 12.50 - 17.50 İlkokul: 9.00 - 14.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal Gaz Kolorifer
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsü, dolmuş ile Kızılay,Ulus yönüne gidilebilir.
Yerleşim Yeri : Atmışevler mevkiindedir. Abdülhakhamit Caddesi´nin paralel üst sokağında, eski karakol alanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şehir merkezine yakındır. Okulumuz Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2300 metre uzaklıktadır.En yakın otobüs,dolmuş durağı 250 metre uzaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :